Transmitator FM auto cu bluetooth, NGS

Click pentru mărire
Preţ:
76,50 Lei (64,29 Lei + TVA)
Cod articol producător: FMTRANS-BT-SPARKBT-NGS
Model: 264109
Stoc: Precomandă
Rating mediu: Fără rating
Producător: NGS

Descriere

NGS Spark BT este un transmitator FM cu tehnologie Bluetooth, suporta 206 canale intre frecventele 87,5 si 108 Mhz. Muzica este transmisa prin radio FM de pe dispozitiv Smartphone, mp3 sau tableta.

Vorbiti in timp ce conduceti intr-o maniera usoara si sigura datorita functiei sale fara maini. Cand vine vorba de apelurile primite, puteti sa le raspundeti direct si sa le ascultati in mod clar prin difuzoarele masinii. Evitati distragerile de la condus.

Va trebui doar sa selectati o frecventa FM neutilizata si sa va acordati radioul pentru a va transmite toate materialele audio pe dispozitive direct prin intermediul stereo-ului masinii.

Este echipat cu un conector USB care permite incarcarea dispozitivelor dvs. cu o iesire de 2 Amp.

NGS Spark BT dispune de un ecran cu LED-uri in fundal pentru a afisa informatiile despre frecventa selectata si butoanele usor de utilizat: redirectionarea / ignorarea melodiilor, respingerea / preluarea apelurilor si alegerea canalului.

In cele din urma, functioneaza cu baterii de 12 volti pentru autoturisme, precum si cu 24 de volti pentru camioane sau rulote. Documentare Documentare

Imagini suplimentare

Recenzii

Nu există nicio recenzie pentru acest produs.
Autori
Schneider Electric